RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar arrest i Telenors Cosmote-aksjer

Sist oppdatert:
Den tidligere greske topppolitikeren Vasillis Sarantitis har fått det greske rettssvesenet til å ta arrest i Telenors Cosmote-aksjer til en verdi på 1,4 millairder kroner
Det melder Aftenposte mandag.

Sarantitis og hans selskap WR Com har ligget i en årelang strid med Telenor i forbindelse med at de eide aksjer i det greske mobilselskapet Cosmote i et felles selskap. I forbindelse med oppløsning av det fellesselskapet, ble partene uenige om prisfastsettelsen, og han mener Telenor skylder ham 440 millioner kroner pluss 80 millioner i renter.

Den greske retten har nå vedtatt en midlertidig forføyning for 18,5 millioner Cosmote-aksjer tilhørende Telenor. Retten skal 14. mai vedta om sperring skal opprettholdes frem til selve behandlingen av tvisten mellom de to partene.

Telenor solgte nylig Cosmote-aksjer for 2 milliarder, og det er store deler av de resterende aksjene i Cosmote som nå er sperret. Telenor eier 9 prosent i Cosmote.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere