Gå til sidens hovedinnhold

Tar Camilla en Carrie?

En fjær i hatten for hertuginnen av Cornwall.

(SIDE2:) Camilla Parker Bowles (61) imponerer stadig den britiske motepressen med sin fjærpryd. Hertuginnen har en elegant og klassisk stil, men topper gjerne det hele med små eller store fjær eller en sløyfe.

Hermer?
Det var under en seremoni denne uken for soldatene som har tjenestegjort i Afghanistan at hertuginnen valgte seg en stor smaragdgrønn fjær i hatten til antrekket sitt. Det kan minne umiskjennelige om den fjærpryden Sarah Jessica Parker brukte som Carrie Bradshaw i «Sex og singleliv»-filmen... Carries kreasjon var designet av Vivienne Westwood som en del av hennes bryllupsantrekk. Vakkert og selvsagt småfrekt.

Alle elsker hatter
Det er ingen som liker hatter, sløyfer og fjær så mye som de kongelige, ei heller er det så mange som kan bære moten uten at det ser rart ut.

Medlemmer av det britiske kongehuset elsker å pynte hodene sine med overdådige kreasjoner - gjerne i forbindelse med bryllup eller andre store offisielle sammenhenger.

Les også:Ny kongelig trend?

Hyllet soldatene
Camillas alpelueaktige hatt gjør uten tvil at hun virkelig synes for soldatene hun hilste på - fjæren sørget for det.

Hun hilste på soldatene og skrøt veldig av deres innsats i det krigsherjede landet. Prins Charles, som var ved hennes side, la ikke skjul på hvor stolt han var over de nærmere 500 soldatene som var til stede på seremonien som ble holdt i Essex.

Charles følte nok et nært bekjentskap og empati for troppene og deres nærmeste da hans sønn Harry (24) var en del av den for litt over ett år siden. Harry måtte som kjent trekkes ut av styrkene da det ble kjent at han var i krigssonen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget