RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar det de får i Goodtech

Sist oppdatert:
Holmen Industri Inevst kom ikke helt i mål med sitt frivillige bud på Goodtech, men velger likevel å gjennomføre tilbudet
Opptellingen etter at det frivillige tilbudet på alle aksjen i Goddtech løp ut fredag, viser at eiereav 45,83 prosent av aksjene i selskapet vagte å akseptere budet.

Fra før eier Holmen Industri AS, som har samme eierstruktur som Holmen Industri Invest I AS, 34,36 prosent av aksjene i Goodtech ASA.

- Holmen Industri Invest I AS har på denne bakgrunn besluttet å frafalle kravet om 90 prosent akseptgrad. De øvrige betingelser er ikke til hinder for gjennomføring av tilbudet, melder selskapet i en melding.

Holmen Industri Invest I AS vil således gjennomføre tilbudet for de aksjer det er mottatt aksept for.

Pliktig tilbud vil bli fremsatt så raskt som praktisk mulig etter at oppgjør av det frivillige tilbudet har funnet sted.

Holmen Industri Invest I AS eies direkte og indirekte av Stig Grimsgaard-Andersen og Karl Erik Staubo, som er styremedlemmer i Goodtech ASA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere