RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar du fine bilder?

Sist oppdatert:
Fotokonkurransen «Dagens turbilde» for juli nærmer seg slutten. Har du tatt et skikkelig blinkskudd i sommer? Send bildet til oss.

Hvis du føler du har tatt et flott naturbilde i sommer bør du ikke nøle med å sende det til oss. Her vanker nemlig flotte premier.

Konkurransens navn er dagens turbilde. Motivene er helt opp til deg. Men bildene må være relatert til en tur i friluft: Fisketur, jakttur, fottur i fjellet, rusletur i skogen eller en morsom lek i skogen med barna. Generelle blomsterbilder fra hagen, generelle feriebilder, skyformasjoner fra stuevinduet eller vanlig lek i gata holder altså ikke. Vi begrenser antallet bilder til tre per person per konkurranse.

Vær nøye med å skrive en billedtekst, der hvem som er med på bildet, hvor bildet er tatt og hvem som har tatt det må være med.

Eksempel: Ole og Per Hansen på vei opp til hytta ved Tjernet i Senja, Troms. (Foto: Hans Hansen)

Bildene skal sendes som et filvedlegg til friluftsliv@tv2.no

Hver dag legger vi ut et av de innsendte bildene her. I tillegg til at alle godkjente bilder blir lagt i billedkarusellen. Månedens vinner får en flott premie, gitt av SkittFiske.no.

Her juli-bildene så langt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere