*Nettavisen* Nyheter.

Tar du hintet?

Foto: (Getty)

Hvem av dere tar egentlig intiativ til sex?

(SIDE2): Det er ikke uvanlig at det er uenighet om hvem i forholdet som oftest tar intiativ til sex.

Hvem gjør hva?
Dette kan føre til stor irritasjon og dårlig kommunikasjon i mange parforhold hvor man ender opp med spørsmålet «Hvorfor er det alltid jeg som sørger for at vi har sex?»

Amerikanske forskere ønsket å undersøke hva slags hint og intiativ som blir brukt når man ønsker sex og fikk dermed femten par til å skrive dagbok over en 2-ukers periode.

På bakgrunn av dette har forskerne skrevet en artikkel om sine funn og resultater «Sexual and Relationship Therapy», hvor det kommer frem hvilke hint som oftest blir brukt og hvilke hint som oftest blir forstått av partneren.

Resultatene viser at menn er mer ivrige etter å kle av både seg selv og dama for å få sex, mens det mest populære hintet hos begge kjønn er å bruke fysisk kontakt.

Dette innebærer for eksempel å holde hender, å krype tett inntil partneren eller å beføle penis og bryster. 77 prosent av deltakerne brukte disse teknikkene og både menn og kvinner var like ivrige. I halvparten av tilfellene førte det til sex.

Av med klærne
20 prosent av deltakerne forklarte at det å ta av klærne på partneren var en sikker metode som funket hver gang. Ifølge forskerne var det flere menn som kledde av dama. Det var også flere menn som kledde av seg selv for å hinte til partneren og ifølge deltakerne var dette en bombesikker metode som førte dette til sex hver gang.

Rett på sak
Hele 70 prosent av deltakerne sa direkte eller indirekte «la oss ha sex» til den andre. I 76 prosent av tilfellene tok partneren hintet og begge kjønn benytter seg av denne meotden.

Ifølge forskerne ønsket også alle deltakerne mer sex enn det de faktisk fikk.

MER FRA NETTAVISEN:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.