RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar han plassen til Freddy?

Steinhard jobbing for å bli den neste VIF-stjerna.

Møt talentene på VIF TV

- Jeg spiller stort sett på høyresida, så jeg studerer Freddy dos Santos og Dawda Leigh ekstra nøye, sier Ole Sandnes, en av fem Hafslund-stipend-vinnere som er med Vålerengas a-lag til La Manga.

Vålerenga og Hafslund arrangerer hver høst en talentsamling på Valle der de beste spillerne blir premiert med et treningsopphold med Vålerengas a-lag på La Manga i februar. Blant tidligere vinnere av Hafslund-stipendet finner vi blant annet Vålerengas a-lagsspillere Mohammed Fellah og Fredrik Carlsen.

I år kom fem spillere gjennom nåløyet. Imad Ouhadou er født i 1993 og spiller til daglig for Skeid.

- Imad er først og fremst kjent for sin blenende teknikk, det er ikke mange spillere som overgår han på nettopp dette området. I tillegg er han hurtig.. Imad spiller som regel kant eller spiss, sier spillerutvikler i Vålerenga Fotball, Per Inge Jacobsen, til vif-fotball.no.

Chuma Anene er født i 1993 og kommer fra Holmlia.

- Chuma er en meget spennende angrepsspiller. Han utmerket seg på samlingen med utmerket fysikk og hurtighet. Han er en spiss som like godt kan avslutte selv som å spille andre gjennom. En spiller som blir veldig artig å følge fremover.

Også tredjemann kommer fra Holmlia. Shola Akinemi er midtbanespiller og født i 1993.

- Moderklubben til vår egen Mohammed Fellah utmerket seg i år med to stipend-vinnere, noe som betyr at det drives veldig bra i Holmlia om dagen. Honnør må gis til trenere og klubbledere der borte. Shola er en midtbanespiller som har en unik evne til å spille gjennom spissene, er det et ledig rom kan dere være sikker på at Shola finner det. Han er også en teknisk god spiller, skryter Jacobsen.

Fra Vålerengas juniorlag kommer Lars Vincent Andersen som også er født i 1993.

- Lars er en meget spennende venstreback som utmerket seg spesielt med en solid venstrefot som både er presis og kraftfull. Han har også meget bra basisteknikk.

Sistemann er Vålerenga-spilleren Ole Sandnes.

- Ole er back, men kan spille på flere plasser. Han er målfarlig og har en god høyrefot. Allsidigheten hans gjør at han er en veldig nyttig spiller å ha på laget.

Møt talentene på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere