RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Ryan Kwanten ar ingen problemer med alle sexscenene i «True Blood».
Ryan Kwanten ar ingen problemer med alle sexscenene i «True Blood». (Getty)

Tar nakenscener på strak arm

«True Blood»-skuespiller Ryan Kwanten lever seg inn i rollen som sexsymbol.

(SIDE2:) Nakenscener som overlater svært lite til fantasien, har vært en måte å bli kjent med karakteren Jason Stackhouse, mener den australske skuespilleren Ryan Kwanten.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Han spiller Sookie Stackhouse's eldre bror, i suksesserien «True Blood» som her hjemme går på NRK3.

- Det føles som noe Jason, karakteren min, faktisk ville gjøre, sier han ifølge Splash News.

- Jeg føler aldri at jeg risikerer noe, fordi manuset er så bra. Og som oftest er skuespillerinnene mer nervøs en meg når vi skal sette i gang.

Liker å trene
Over middels godt trente Ryan Kwanten har heller ingen grunn til å grue seg til å ta av seg skjorta, noe han også tillegger rollefiguren sin æren for.

- Jeg prøver bare generelt å levere den typen kropp som rollen krever. Jason er en fyr som åpenbart tar vare på seg selv. Han er ganske forfengelig og veldig obs på sitt eget utseende. Derfor er det viktig at jeg følger opp. Heldigvis liker jeg å trene, sier han.

Fra Australia
Ryan forteller at mange amerikanere blir overrasket når de finner ut at han egentlig er fra Australia.

- Det er et fint kompliment når amerikanere og til og med folk fra sørstatene kommer og spør hvor i sørstatene jeg er fra. Og når jeg snakker med dem med min vanlige dialekt, tror de at jeg tuller, ler han.

Internasjonal gjeng
Kwanten er en av mange utlendinger i den relativt internasjonale skuespillerstaben i «True Blood». Anna Paquin som spiller hovedpersonen Sookie, er født i Canada og oppvokst i New Zealand, der hun slo igjennom med filmen «Piano» som elleveåring.

Stephen Moyles som spiller vampyrkjæresten hennes Bill, er fra Storbritannia, og vampyrene Eric og Godric spilles av Alexander Skarsgaard og Allen Hyde som kommer fra henholdsvis Sverige og Danmark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere