RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar ordet i Talk

Ole Arvesen tar over ledelsen i informasjonsbyrået Talk.

Arvesen har tiltrådt stillingen som managing partner i Talk. Han kommer sist fra stilling som informasjonsrådgiver i Aabø & Co AS.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

Arvesen har tidligere vært informasjonssjef i Kystverket (2002-2006) og har i tillegg pressebakgrunn fra blant annet Fredriksstad Blad og Dagbladet som journalist samt en periode som publisher (redaktør/disponent) i Fredrikstad-Avisa Demokraten. Arvesen har også ledererfaring fra nettpublisering, gratisaviser og har også vært daglig leder i Strømsgodset IF, heter det i en melding fra byrået.

- Jeg gleder meg til å bygge videre på Talks solide posisjon i markedet og utvikle bedriften videre sammen med partnere og medarbeidere, sier Arvesen i sin nye posisjon som byråleder.

Talk-gründer Jon Sæverud Haddal og Torkel Woldseth som har vært daglig leder fram til i år, fortsetter i Talk.

- Talk hjelper personer og bedrifter i å lykkes i sin kommunikasjon og i Ole Arvesen har vi fått en erfaren leder, redaktør, journalist og kommunikasjonsrådgiver, sier arbeidende styreleder Jon Sæverud Haddal.

Talk er et spesialisert byrå innen medietrening, topplederkommunikasjon, informasjonsrådgivning og StatementBank. Talk omsatte for nærmere 6 millioner kroner i 2008.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere