RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar på seg noe av skylda

Sist oppdatert:
Fredrik Thorsen tar på seg skylda for Sandefjords ene baklengsmål.

KRISTIANSAND (Nettavisen): START – SANDEFJORD 3-1 (2-0)

Sandefjords Fredrik Thorsen ser positivt på fortsettelsen i årets Tippeliga, selv om de har startet dårlig. Etter fire strake tap er Thorsen klar for å ta tre poeng mot Strømsgodset i neste serierunde.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Vi slipper inn mål som burde være mulig å hindre. Jeg tar på meg skylda for mål nummer to. Jeg skulle markere Steinar Pedersen, plutselig var han foran meg. Det er for dårlig, sier Thorsen.

Fokus på det sportslige
Han har vansker med å svare på hvorfor Sandefjord var såpass dårlige mot Start på Sør Arena.

- Den første halvtimen er vi fullt på høyde med Start. Når de får sitt første mål virker det som om alt faller sammen. Vi sliter med å komme til sjanser, og velger ofte gal løsning, sier han.

Spissen tror ikke spillerne har for mye fokus på utenomsportslige ting, som for eksempel stadionutbyggingen i Sandefjord.

Ikke bekymret
- Vi ser selvsagt veldig frem til å ta i bruk vår nye stadion. Men vi skal først spille tre gode kamper på Storstadion. Fokuset er hele tiden på det sportslige, og vi tar en kamp av gangen.

Han er ikke bekymret med tanke på nedrykk – ennå.

- Vinner vi en kamp eller to, ligger vi plutselig mye bedre an. Det er veldig jevnt, og det er små marginer. Vi må bare være positive, og ha troen på det vi gjør. Ingenting er avgjort ennå. Vi er bare i juni, smiler 32-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere