RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar pumper fra Aker Kværner

Sist oppdatert:
Bjørge ASA har inngått avtale om å voerta Aker Kværners aktiviteter innen for topside pumper.
Bjørge overtar teknologien og nødvendige aktiva for å kunne produsere og selge topside pumpene som er utviklet av Aker Kværner (Eureka pumper).

Avtalen gir videre Bjørge mulighet til å utføre service på alle topside pumper som er levert av Aker Kværner innenfor olje & gass segmentet onshore og offshore i Norge og internasjonalt, melder oljeteknologikonsernet Bjørge mandag.

Bjørge vil nå videreutvikle, og selge topside pumper til olje og gass industrien basert på den pumpe teknologien som er utviklet i Aker Kværner s0iden tidlig på 70 tallet.

- Bjørge vil gjennom denne avtalen styrke sin eksisterende pumpevirksomhet ved å kunne tilby markedet "Eureka pumper" i tillegg til eksisterende pumpe portefølje, heter det i meldingen.

Bjørge har det siste året bygget opp en egen service virksomhet for pumper som nå er forventet å vokse betydelig gjennom den installerte pumpebasen til Aker Kværner.

Avtalen er betinget av at den godkjennes av Konkurransetilsynet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere