*Nettavisen* Nyheter.

Tar Zlatan en spansk en?

Foto: Damien Meyer/AFP

- Interessant å prøve noe nytt, mener Zlatan Ibrahimovic.

25.04.09 09:18

I et intervju med Eurosport forteller den svenske superspissen at han ikke utelukker en overgang fra Inter i framtiden.

- Jeg har kontrakt med Inter og trives godt i klubben, men det ville samtidig vært interessant å prøve noe nytt. Jeg har vært fem år i Italia, vunnet alt der og lært mye. Men det skjer i livet, som da jeg var i Ajax en gang i tiden og sa til meg selv at jeg vil prøve noe nytt og lære meg noe nytt, sier Ibrahimovic til tv-kanalen.

Og Zlatan, som tidligere har vært linket til Real Madrid, mener at spansk fotball passer ham utmerket.

- Jeg synes spansk fotball er mer min type fotball. Den passer meg bedre. Jeg liker teknisk fotball, og i Spania spilles det teknisk, sier han.

Men svenskens italienske klubb kommer ikke til å gi fra seg spissjuvelen for en slikk og ingenting, dersom fotballfenomenet bestemmer seg for å dra.

Tidligere i vår fortalte Inter-president Massimo Moratti at han ikke ville takke nei til et bud på 100 millioner euro for Zlatan. Det tilsvarer 860 millioner kroner - som skulle være nok til å kunne finne en god erstatter på topp.

I Italia ligger Inter ligger an til å vinne Serie A for fjerde sesongen på rad. Med seks kamper igjen å spille ligger laget øverst på tabellen, ti poeng foran Juventus og rivalene AC Milan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.