RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tårer da Obama møtte pårørende etter massakre

Sist oppdatert:
Aurora (NTB-AFP): Det var tårer for ofrene og jubel for politi og redningsmannskaper da president Barack Obama søndag talte ved en minnestund for dem som ble drept i Batman-massakren i Colorado.

Rundt 3.000 mennesker møtte fram til minnestunden tre kvartaler fra kinoen der James Holmes åpnet ild mot publikum under premieren på Batman-filmen «The Dark Knight Rises».

Parolen under minnestunden var at Holmes' navn ikke skulle nevnes, og både Obama og guvernør John Hickenlooper fulgte opp.

Obama sa han felte noen tårer da han tidligere møtte pårørende og trøstet slektningene til de drepte på sykehuset ved Colorado-universitetet i Aurora, der noen av de kritisk skadde også er innlagt.

- Jeg fortalte dem at ord aldri strekker til i slike situasjoner, sa han ved minnestunden utenfor kommunesenteret i Aurora, som er en forstad til Denver.

- Jeg fikk anledning til å gi dem noen klemmer og felle noen tårer sammen med dem, men også le litt sammen med dem mens familiene mintes de vidunderlige livene til sine kjære, sa han videre. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere