*Nettavisen* Nyheter.

Tårevått farvel med Ann Kristin

KYSSET: Geir Ove synes det aller beste med Farmen var totalopplevelsen og hans varme vennskap med Ann Kristin. Her er deres uforglemmelige kyss i stampen. Foto: (TV 2)

Farmen-Geir Ove har ikke grått så mye siden bestemoren døde.

07.04.08 09:27

(SIDE2): Geir Ove Johnsen (23) måtte se seg slått av Torkel i tvekampen, og det ble alt annet enn et enkelt farvel for samtlige «Farmen»-deltakere.

- Det er kjedelig at jeg ble slått ut så klart. Jeg hadde tatt Torkel i de andre grenene, men både øksekasting og staurbæring var det 50/50. Men avskjeden var overraskende for meg, det hadde jeg ikke regnet med, sier Geir Ove til Side2.

Les også: Geir Ove ble førstekjempe

Spesiell avskjed
Etter tvekampene og etter at intervjuet med filmteamet er over, har ikke den utslåtte deltakeren lov til å snakke med de andre. Men for Geir Ove gjorde produksjonsselskapet et unntak.

- Jeg gråt og gråt, jeg har vel aldri grått så mye siden bestemoren min døde. Alle følelsene, både de positive og de negative som jeg hadde prøvd å skjule kom fram, sier Geir Ove, som røper at til og med TV 2-reporteren som intervjuet ham, heller ikke klarte å holde tårene unna.

Ann Kristin ventet overraskende på ham etter intervjuet, og alle følelsene tilbake på nytt.

- Vi klemte og ønsket hverandre lykke til.

Det var ikke det at han ikke kom til finalen som var så ille, men at oppholdet var over og at tiden på gården var forbi.

- Det var det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. Naturopplevelsene, roen og alle oppgavene vi fikk prøvd oss på. Helt utrolig, sier han om oppholdet.

(artikkelen fortsetter under)

227180

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Utrolige naturopplevelser
Til Side2 beskriver 23-åringen en spesiell episode der han, Ann Kristin og mentor reiser til markedet med hest og kjerre en tidlig morgen.

- Det var tusenvis av spindelvev i hele skogen og de var fulle av dugg. Det var helt stille den morgenen, det eneste vi hørte, var en elg. Det var rett og slett en helt enorm flott opplevelse, sier han. Natur og friluftsliv er viktig for Tanaværingen, men han forteller at det ikke har blitt så mye av det siden han flyttet til Østlandet.

Geir Ove nøt også stillheten tidlige morgener før filmteamet og noen av de andre husmennene hadde stått opp.

- Jeg fyrte i peisen og koste meg med soloppgangen. Det var en ro jeg virkelig nøt og helt unike opplevelser for meg. Jeg kunne levd sånn for alltid, forteller han. Og han innrømmer av konkurranseinstinktet ble lagt litt til side i forhold til opplevelsen av å få gå tilbake 100 år i tid.

Sterkt vennskap
Men det aller beste med hele Farmen-oppholdet var ikke overraskende Geir Oves vennskap med Ann Kristin.

- Jeg fikk bli kjent med henne på en helt unik måte der inne på gården. Vi snakker med hverandre hver dag, men om det blir noe forhold ut av vennskapet det får vi se på nå som Farmen tiden snart er over. Vi har ikke dårlig tid, sier han.

Vi har fulgt paret gjennom kyssing, tårer og krangel i åtte uker - og interessen for de to har enorm.

Les også: - Jeg ble skikkelig sint
Les mer her: Så kom krangelen...
Les også: Se Farmen-kysset her!
Les mer her: - Vi hadde ikke sex på Farmen

- Media og seerne har fulgt med på forholdet deres der inne, hvordan opplever du responsen?

- For min del har det bare vært positivt i ettertid, kjærlighet og romanse er det jo alltid hyggelig å følge med på. Men hatgruppene mot Catharina og da Eren ble slått ned her tidligere, det synes jeg er helt fryktelig, sier Geir Ove som har god kontakt med de to og Hugo foruten Ann Kristin.

Les også: - Vi skal ikke slåss

Finalen
Geir Ove røyk ut før den aller viktigste uken på «Farmen» - det er uken som kommer som gjelder.

De seks finalistene: Catharina, Silje, Vigdis, Torkel, Unni og Ann Kristin skal kjempe om å vinne en hytte og en bil.

Før den store finalen lørdag 12. april er det tre deltakere som ryker.

Se alle episodene av «Farmen» på TV 2 Sumo!

Neste episode av «Farmen» ser du mandag kl. 20. 00 på TV 2.

Se hva som skjer da:

227179

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.