RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tarmglede og seier for Norges beste

Sist oppdatert:
Nye strenger har gitt Norges beste tennisspiller, Jan Frode Andersen, en ny dimensjon. Nå prøver han seg i ATP-turneringen i Bucuresti.

Andersen slo lørdag bulgarske Ilia Kushev (434 i verden) 6-4, 6-2 i 1. kvalifiseringsrunde før ATP-turneringen i Bucuresti. Søndag venter spanske Albert Portas, 2. seedet i kvalifiseringen, i 2. runde.

Nordmannen har satset på å lykkes i en ATP-turnering denne sesongen, men til tross for flere kvalifiseringsfinaler har han foreløpig ikke lykkes. Derfor har han også falt på rankinglistene. Nye strenger gir imidlertid håp før de siste månedene av årets sesong.

- Mitt høyeste nivå er bedre enn noensinne. Jeg begynte med tarmstrenger før NM, og begynner å venne meg til dem nå. Det er ingen i kvalifiseringen som slår hardere enn meg, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

Spørsmålet er om det hjelper mot Portas. Andersen slo spanieren i 1998, men har siden tapt seks strake kamper mot ham. Tidligere i år røk Andersen 2-6, 6-7 for Portas i semifinalen av Challenger-turneringen i Furth. Portas er rangert som nummer 124 i verden, og har to seirer og ett finaletap i Challenger-turneringer tidligere i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere