*Nettavisen* Nyheter.

Tasta-drapene fremdeles en gåte for politiet

Stavanger (NTB): To døgn etter at et ektepar i Stavanger ble drept og sønnen deres omkom i en bilulykke, står politiet uten noen teori om hva som forårsaket tragedien.

Politiet er nå nesten 100 prosent overbevist på at det var de tre beboerne i boligen på Tasta som døde mandag kveld. Det gjenstår to obduksjoner og DNA-svar før de formelt kan være sikre. Teorien deres er at sønnen på 22 år har stukket sine foreldre i hjel, før han kjørte sin vei i morens bil og kort tid etter omkom i en dødsulykke på E39.

- Han frontkolliderte med et vogntog, og føreren av traileren er av den oppfatning at dette var en villet handling, sier politiinspektør Ernst K. Rossebø til NTB.

Politiet har avhørt nærmere tjue personer i saken i tillegg til en generell rundspørring i nabolaget der familien bodde:

- Vi har også gjennomført samtaler med to av de fire andre barna i familien Likevel er vi ikke i nærheten av å forstå hvordan dette kunne skje. Vi har ikke fått inn noe nytt som kan oppklare hva som kan være motivet bak handlingene.

Bostedsadressen og de tre som bodde der var ukjent for politiet før mandagens dramatiske hendelser. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.