RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatoverte inn Bristols navn

INGEN TVIL: Levi Johnston har tatovert inn navnet til sin gravide kjærste Bristol Palin på sin venstre ringfinger. Her fra nattens landsmøte i USA.
INGEN TVIL: Levi Johnston har tatovert inn navnet til sin gravide kjærste Bristol Palin på sin venstre ringfinger. Her fra nattens landsmøte i USA. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Levi Johnston (18) ble verdens mest berømte tenåringspappa over natta. Nå har han tatovert inn Bristol Palins navn på ringfingeren.

(SIDE2): Over natten har Levi blitt en av de aller mest omtalte ungene mennene i verden. Hans trolig nye tatovering kommer ikke til å gjøre ham mindre omtalt.

Hockeyspilleren Levi Johnston er som kjent kjæresten til visepresidentkandidat Sarah Palins 17 år gamle datter Bristol. Mandag denne uken ble det kjent at Palins datter er gravid og venter barn om fire måneder. I natt så de ut som to vanlige ungdomskjærester - forskjellen er bare at alles øyne er på dem.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Et hint?
Bristol står det på tatovert inn på hans venstre ringfinger - både fingeren, han selv og ikke minst kjæresten Bristol noe ble et svært yndet fotoobjekt under nattens tale på Republikanerens landsmøte.

Tenåringene er ennå ikke forlovet, men de kan ha «tatt en Pamela». Pamela Anderson og Tommy Lee tatoverte også inn navnene til hverandre på ringfingrene da de giftet seg - så det er kanskje et aldri så lite hint om at Levi nå tar mot til seg og frir snart?

Støtte for Sarah
Levi fløy inn til Minnesota sammen med kjæresten sin der landsmøte holdes og ble tatt varmt imot av presidentkandidat John McCain. Sarah Palin (44) holdt i natt sin første tale landsmøte og da trådde selvsagt hele hennes familie støttende til. Visepresidentkandidaten har som kjent fem barn, er sterkt konservativ og motstander av abort.

Det unge paret skal ifølge Palin ha gått med giftetanker lenge, også før det viste seg at Bristol var gravid. Skal vi tro Levis egen hjemmeside, så virket det vel ikke helt riktig.

Les hele saken her: Kjæresten: - Vil ikke ha barn

Levi selv beskriver seg selv som en helt vanlig «redneck» som liker å henge med kompiser.

Verdenskjendis
Nyheten om det unge parets kommende baby har helt overskygget republikaneres landsmøte denne uken og fått enorm fokus i media verden over.

For Levis del har det betydd endringer også i utseende, han var striglet, kortklippet og i en pen, mørkeblå dressjakke da han ankom landsmøtet og holdt Bristols hånd under talene. Etterpå ble Levi med Palin-familien opp på scenen og hilste på presidentkandidaten. Levi fikk med andre ord McCains velsignelse med et håndtrykk.

Nettavisen følger valget i USA - les alle sakene her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere