RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatoverte kjærestens navn i ansiktet

(Bulls Press)
Sist oppdatert:
Og det bare 24 timer etter at de møttes...

(SIDE2): Den russiske tatovøren Rouslan Toumaniantz ble kjent da han tatoverte 56 store og små stjerner over ansiktet til Kimberley Vlaminck i 2009. Nå har han gjort det igjen. Denne gangen har han valgt å merke kjæresten sin på en helt spesiell måte.

Han møtte Lesya Toumaniantz i Moskva kort tid etter at de chattet på nettet, og bare 24 timer etter det åpenbart hete møte - sa hun ja til å få navnet «Ruslan» tatovert i ansiktet. De forlovet seg i slutten av januar, og nå planlegger de å gifte seg.

- Det er et symbol på vår evige hengivenhet. Jeg ønsker at han skal tatovere hver tomme av kroppen min, sier Lesya ifølge den britiske avisen Daily Mail.

Angrer?
Lesya la raskt ut bilder på egen Facebook-side, og reaksjonene fra venner lot ikke vente på seg. Hun skal ha hatt et brennende ønske om å lære seg kunsten å tatovere, og er nå på god vei i læringsprosessen. Hun får skryt av vennene for at hun valgte å få Ruslans navn foreviget over hele fjeset.

Bildene og historien om det tungt tatoverte paret går ikke overraskende verden rundt.

- Jeg vet at det er folk som frykter at Lesya har tatt en altfor raskt og gal beslutning som hun vil angre fryktelig på, men noen ganger tas de beste beslutningene på et øyeblikk med hjertet i stedet for å gruble lenge over avgjørelsen, sier en venn av det tatoverte paret til den britiske avisen.

Over det ene øyebrynet har Rouslan også lagt til «alt for kjærligheten».

Løy om stjernene
Den nå 21 år gamle Kimberley som fikk stjerner tatovert i ansiktet skapte en hel del overskrifter da hun påsto at Rouslan bare skulle tatovere tre stjerner og ikke 56. Hun har senere innrømmet at hun løy, fordi hun var redd for farens reaksjon. Kimberley ønsket å få stjernene fjernet, men så sent som i fjor sommer prydet de fortsatt ansiktet hennes.

Medieoppmerksomheten har vært bra for forretningene til den russiske tatoveringsartisten - men han ber nå alle sine kunder underskrive et dokument før han lar tatoveringspennen berøre kroppen deres.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere