Gå til sidens hovedinnhold

Tatt i 120 km/t i 50-sonen

Uten lappen på en motorsykkel med falske skilter forsøkte en Nordstrand-mann (21) å stikke fra politiet i en voldsom fart.

OSLO TINGRETT: Det var like etter midnatt den 11. mai i år at mannen ble tatt av politiet. Men det var først etter at han hadde kjørt av veien.

I 50-sonen i Nedre Prinsdals vei prøvde mannen å komme seg unna politiets kontroll. Han kjørte i 120 km/t i 50-sonen før han like etter kjørte av veien. Mannen fikk bruddskader i hånden.

I etterkant av villmannskjøringen viste det seg at motorsykkelen var påsatt falske skilter slik at det skulle virke som den var lovlig registrert. 21-åringen hadde heller ikke lappen og måtte svare for disse punktene da han nylig møtte i Oslo tingrett.

Her kom han med en uforbeholden tilståelse av fartsovertredelsen, dokumentforfalskning, brudd på veitrafikkloven og kjøring uten gyldig førerkort.

I tråd med aktors påstand ble mannen dømt til 21 dagers fengsel. Han får heller ikke ta lappen de neste to årene på grunn av sperrefrist. Mannen tok betenkningstid på dommen.

Les også:

Først da brukerne flyttet asfalterte kommunen parkeringsplassen

Her endte den ville fylleferden på skogsstien

Politiet jakter væpnede ranere etter gullsmedran

Redningsselskapet måtte redde sofa fra Oslofjorden

Truet med å skyte stemmen i NSB-høyttaleren

Reklame

Sikre deg sommerens morsomme lesestoff