Gå til sidens hovedinnhold

Tatt med bilen full av stjålet skiutstyr

Bare timer etter innbruddet i barnehagen Onkel Tomms hytte ved Øvresetertjern ble en østeuropeisk mann stoppet med bilen full av stjålet skiutstyr.

ØVRESETER: I tretiden natt til mandag oppdaget en observant brøytebilsjåfør en Toyota av eldre modell i området mellom Holmenkollen og Frognerseteren.

Mistenkelig bil

– Mannen ble mistenksom fordi bilen kjørte så forsiktig, så han meldte i fra til politiet, sier politioverbetjent Dagfinn Kaldal ved Majorstua politistasjon til Ullern Avis Akersposten.

Det skulle vise seg at det var grunn til mistanken, for da politiet stoppet mannen i Toyota'en, fant de skiutstyr som viste se å være stjålet samme natt fra barnehagen Onkel Tomms hytte ved Øversetertjern.

Politiet forteller også at bilen hadde falske skilter.

Innbrudd i bod

Pedagogisk leder for avdeling Hvidsyn i Onkel Tomms hytte barnehage, Tor Olav Skogen, bekrefter at de har hatt innbrudd i en bod i barnehagen og at politiet varslet dem om dette natt til mandag. Dermed ble det en litt annerledes planleggingsdag i barnehagen for de ansatte.

Nå håper Skogen at alt utstyret kommer til rette igjen.

– Vi har ikke helt oversikt over hva som er blitt stjålet ennå, men det er mest utstyr til de ansatte, både langrennski, alpinski og snowboard, sier han.

– Det er trist at sånt skjer, sier Skogen som håper at dette ikke ødelegger mulighetene for å benytte seg av de glimrende snøforholdene i marka.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud