*Nettavisen* Nyheter.

Tatt med khat

Lampebrann, skadeverk og sykkelvelting. Her er politiloggen søndag kveld.

(iOslo.no) Her følger noen av de sakene politiet har arbeidet med siden i går ettermiddag:

Veltet på Slottsbakken
OSLO SENTRUM: Kl. 16.52 i går ettermiddag ble det meldt om at en 27 år gammel kvinne hadde veltet med sykkelen sin på Slottsbakken og fått noen skrubbsår. Medfarten var heldigvis ikke verre enn at hun kunne sykle videre, men politiet noterte personalia og kvinnen kjørte videre.

Lampebrann på Bjørndal
BJØRNDAL: På Bjørndal var det en lampe som tilsynelatende ikke virket. Noen la noen klær over denne, og det viste seg at lampen virket likevel – noe som forårsaket en brann kl. 17.41 i går kveld.. Brannen ble slukket med et brannslukningsapparat, og både lampen og tøyet tok skade av brannen. Politiet skrev en rapport på saken.

Bortvist fra Birkelunden
GRÜNERLØKKA: Fra Birkelunden ble det kl. 18.11 i går kveld meldt om en narkoman i Birkelunden på Grünerløkka, som hadde buksa nede og satt sprøyte på seg selv. Det var et marked på stedet, så politiet kjørte dit og fant en 41 år gammel mann som ble bortvist fra stedet til midnatt.

Godtok ikke beslag i mopedcrosser
GRORUDDALEN: Fra en adresse i Groruddalen fikk politiet i går kveld kl. 19.20 melding om at det satt en mann og drakk på et sted og at han trolig ville kjøre fra stedet med en uregistrert mopedcrosser. Politiet fant en mann på en mopedcrosser som stemte med beskrivelsen. Mannen samtykket ikke i beslag av mopeden, men politiet ville ha med seg den 36 år gamle føreren inn i Politihuset for utvidet promilleprøve samtidig som mopeden – som ikke var beregnet på bruk på veier – ble tauet inn av et bergingsfirma.

Pågrepet med kniv
OSLO SENTRUM: Kl. 19.50 i går kveld lå det en mann helt stille på fortauet på den andre siden av Havnelageret. Politiet kom til stedet og pågrep en 30 år gammel mann for bæring av kniv på offentlig sted.

Tatt med gassdrevet pistol på Tomtekaia
TOMTEKAIA: Kl. 20.53 kom politiet over to personer på Tomtekaia som stod og fiklet med et våpen. Dette viste seg å være en gassdrevet pistol som skyter ut små metallkuler. Politiet tok beslag i våpenet og skriver en anmeldelse på den 30 år gamle eieren.

Pågrepet med en bak med khat
GRØNLAND: Like før midnatt pågrep politiet en 41 år gammel mann i Motzfeldtsgate med en bag full av khat. Han antas å være khatselger og må svare for dette forholdet i løpet av dagen.

Pågrepet for skadeverk
FROGNER: Kl. 03.05 i natt pågrep politiet en 48 år gammel mann for skadeverk i en oppgang på en adresse på Frogner. Mannen romsterte rundt, og en beboer ringte politiet som kom til stedet og gjenopprettet ro og orden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag