*Nettavisen* Nyheter.

Tatt på fersken i bassenget

Ryktene om at rundbrenneren John Mayer (30) har dumpet Jennifer Aniston (39) er definitivt lagt døde.

13.05.08 13:40

(SIDE2): I forrige uke rapporterte flere medier at Mayer tirsdag var blitt observert sammen med en blondine på en nattklubb på Manhattan. De to skal ha vært svært oppslukt av hverandre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!
På jakt etter en kjæreste? Prøv Side2 Single du også!

Side2 omtalte nylig John Mayer som Hollywoods rundbrenner nr. 1.

Les hele saken her

Kysset foran hotellgjester
Men i pinsehelgen sjekket Mayer og Aniston inn på det eksklusive hotellet Mandarin Oriental i Miami, melder Splash News.

Her koste de seg på bassengkanten og de to var tydeligvis svært forelsket. De to brydde seg tilsynelatende om verken fotografene eller andre gjester, og kysset og klemte i solen.

- De flørtet og lo som om de var de eneste to i bassenget, sier en av de andre gjestene til Splash.

Aniston var nylig ferdig med den tre måneder lange innspillingen av «Marley and Me» i Miami. Her spiller hun mot Owen Wilson.

I god form
Det har flere ganger vært nevnt at hun I forbindelse med denne filmen har lagt ned ekstremt mye tid i treningsrommet, og flere av gjestene på Mandarin Oriental skrøt også av hennes veltrente kropp etter helgens besøk.

Både Mayer og Aniston skal også ha gjennomført en treningsøkt før de hoppet i bassenget.

- De kom gjennomsvette begge to, og så ut til å ha det travelt med å kaste klærne og hoppe i bassenget, sier en av gjestene til Splash News. Jennifer så fantastisk ut og John var tydeligvis imponert over hennes sexy fysikk, legger han til.

Koste seg på fest
Senere på kvelden gikk paret på fest for «Marley and Me», og som de fleste par som er A-listet i Hollywood ankom de med stil.

De skal ha kommet i en sort Cadillac Escalade og gått inn dørene hånd i hånd mens de vinket til fansen som hadde møtt opp. Aniston bar en sort kjole, mens Mayer for anledningen gikk i hvit skjorte.

Senere på kvelden skal de ha kysset heftig i en sofa uten å bry seg så om folkene rundt. Ting tyder dermed på at det foreløpig bare er velstand i forholdet mellom de to hete Hollywood-kjendisene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.