*Nettavisen* Nyheter.

Tause tegn på at han elsker deg

Menn er ikke flinke til å fortelle hva de egentlig føler. Men det er noen tegn som kan vise om han elsker deg.

07.12.04 08:02

1. Du tar ham i å stirre på øynene dine
Øynene er mer enn bare vinduer til mannens sjel, de er også et sladrespeil for mannens hjerte. Menn kaster alltid lystne blikk på det de begjærer – det er derfor du alltid tar oss på fersken i å stirre på brystene dine. Så tenk på følgende: Siden det finnes så mye vakkert å hvile øynene på der ute er sjansen stor for at hans følelser går dypt når han stirrer på akkurat deg.

Det finnes to typer ”jeg-elsker-deg-blikk”. Det ene er det hemmelige blikket. Han stirrer på deg i smug, og iakttar deg uten at du ser det (du er nødt til å ta han på fersken for å oppdage det).

Det andre er den stødige stirringen. Menn er forsiktige med å vise følelser. Men hvis de låser blikket sitt fast i deg, utrettelig stirring, er det en måte menn senker skjoldet sitt på og en innbydelse til deg om å slippe inn i hans verden.

Klikk på bildet for å forstørre.

2. Han fyller kjøkkenet sitt med ting du liker
Du oppdager plutselig at han har fylt opp kjøleskapet med sitronfylte kjeks, sukkerfri brus, babygulerøtter og andre feminine matvarer (som han kun ville ha spist under tvang). Dette viser at du stadig er i tankene hans, selv i de mest uventede situasjoner og uromantiske plasser. Når det blir en naturlig del av handleturen hans å kjøpe ting han vet du liker kan det være en måte å prøve å si at han elsker deg på.

Dessuten, når han fyller opp leiligheten med slike ting er det en måte å vise omverdenen at han setter pris på deg. Menn liker nemlig å være frie så lenge som mulig. Så i det øyeblikket han legger igjen åpenbare bevis på at det er en kvinne til stede i livet hans, er den dagen bjellene bør ringe om at du er ”den rette” for ham.

3. Han snakker om hvor han vil bo om tre år
Når han en dag forteller deg at han har et ønske om å flytte vekk fra der han bor i dag kan det virke som en tidlig varsel på at et lengre forhold ikke er i sikte. Men det kan også være en måte å fortelle deg på at han ønsker at du skal være en del av fremtiden hans. Men hvordan skal man vite om han bare skryter av sine fremtidsplaner eller om han virkelig elsker deg? Alt kommer an på hvordan han snakker.

Hvis han forteller deg at han ønsker å flytte til et sted hvor det oser av fine damer han kan glo på, så ta et hint – du er ikke inkludert i planene. Men hvis han forteller at han ønsker å flytte et sted og samtidig spør om du kunne tenke deg å bo på et slikt sted, er det en måte å fortelle deg på at han ønsker at du skal være en del av livet hans i fremtiden også.

Klikk på bildet for å forstørre.

4. Han bruker genseren du ga ham hele tiden
Å gi deg muligheten til å styres hans garderobeskap er noe en mann ikke gjør sånn helt uten videre. Ikke det at menn er så veldig nøye med hva de går med, men det er bare det at vi menn liker å gjøre ting selv. Skyld på det mannlige egoet, men at noen tukler med den mannlige identiteten er noe menn ikke tar lett på. Det blir nemmelig sett på som en svakhet av andre menn. Hver gang en mann bruker klær man ser at han selv ikke har plukket ut er dette en tydelig måte å vise at han lar deg ta kontrollen på. Og det er et dristig budskap fra hans side, han kommer garantert å få høre det fra kompisene sine. Ord som ”tøffel” er blant de første uttalelsene han vil få høre. Og best av alt, han gjør det for din skyld.

5. Han står rett ved siden av deg når dere er ute

Hvor og hvordan han står når dere er ute sammen sier mye om hvor du står i livet hans.

Bare tenk over denne faktaopplysningen. Menn er ”programmert” til å sjekke opp damer. Det er den nest naturlige ting for en mann å gå gjennom rommet han kommer inn i etter ”Miss Perfect”.

Det er derfor en usikker mann alltid vil gå enten et par skritt foran eller bak deg. Men hvis han er forelsket undertrykker han sine mannlige instinkter. Han vil gå ved siden av deg hvor du kan ha kontroll over blikket hans. Han vil holde rundt deg, og vise for omverden at han er opptatt. Men husk, det kan hende at han ikke tørr å holde deg i hånden bare fordi han er litt sjenert, så ikke døm for tidlig.

6. Han reagerer ikke når du svarer på telefonen hans
Menn vet aldri hvilken potensiell imageødeleggende makt som kan gjemme seg på den andre siden av telefonrøret: Alt fra ekskjærester som vil ta et siste ”farvel”, til en overivrig mor. Hvis menn lar deg svare på den ”ringende bomben” er det en måte å vise deg at han ikke har noe å skjule.

Men det er mer enn bare å dele hemmeligheter. Når er mann gir deg muligheten til å gå igjennom mobiltelefonen hans, er det egentlig det samme som å gi deg nøkkelen til hans verden på.

Til slutt tar vi med en del tegn som kan være nyttige dersom dere ikke er sammen ennå. Han holder på å falle for deg dersom:

¿ Han ankommer alltid middagsavtalen før deg
¿ Han husker navnet på venninnene dine (og ikke bare de pene)
¿ Han gjør ting sammen med deg midt i den beste sendetid for sporten
¿ Han spør om din familie
¿ Han forteller deg hemmeligheter han aldri har fortalt til noen
¿ Han gjør ting for deg han aldri ville gjort ellers

Siste saker fra Mozon.no
Naturmidler kan behandle slitasjegikt
Friskere med færre medisiner
La bilen stå hvis du drakk mer enn tre øl
10 spørsmål du bør stille din mor
Ultralyd skader ikke barnet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.