RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Taxi-eier kjørte i narkorus

Sist oppdatert:
To dager på rad ble drosje-eieren tatt bak rattet mens han var påvirket av både hasj og sovepiller.

Nå skal han i fengsel, og i tillegg må han betale en klekkelig bot og mister førerkortet.

Hasj og sovepiller
Den 47 år gamle drosjeeieren innrømmet at han var påvirket av sovepillene zopiclon og hasj da han ble stoppet av politiet etter vinglete kjøring i august i fjor. I passasjersetet satt hans samboer og de to var på vei fra Bergen sentrum hjem til en av byens nabokommuner da de ble stoppet. Han ble fratatt førerkortet på stedet da det var tydelig at han var beruset.

Men dagen etter var drosjeeieren på veien igjen, også denne gangen med samboeren i passasjersetet. De var på vei til Bergen sentrum og han var så ruset at politiet som stanset bilen betegnet ham som «dopet». 47-åringen benektet at han nok en gang hadde kjørt i pillerus, men blodprøvene som ble tatt av ham viste noe annet. De avslørte en promille på 1,5 og Nordhordland tingrett valgte å stole på disse resultatene framfor mannens forklaring.

Røykte hasj på Blå Kors
Han var også tiltalt for å ha røykt hasj mens han var på rehabiliteringsklinikken Blå Kors på Askøy. Også dette forholdet innrømmet han overfor retten.

Drosjeeieren kan nå ikke kjøre bil de neste fire årene, ettersom han ble fratatt førerkortet for den perioden. Han må også i fengsel i 45 dager og betale en bot på 25.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest