Gå til sidens hovedinnhold

– Taxiholdeplassen må bort!

Det sier Torkild Strandvik (V) som synes det bør være en enkel sak å fjerne den mye omstridte taxiholdeplassen på St. Hanshaugen.

ST. HANSHAUGEN: – Denne saken er veldig enkel for oss i Venstre. Vi trenger ingen utsettelse og mer plager for beboerne som sliter med støy og eksosforurensing rett inn i leilighetene sine, sier Torkild Strandvik.

Del på Facebook

Allerde for to år siden uttrykte beboerne i området bekymring for den nye taxiholdeplassen på St. Hanshaugen

Forurensing og støy

Strandvik ønsker at SV og andre også fulgte opp.

– Det er for dumt at naboer skal måtte slite seg gjennom hele sommeren med forurensing og støy fordi man ønsker mer informasjon fra de berørte partene. Denne saken er enkel og grei. Taxiholdeplassen må bort!, sier Strandvik kontant.

Vinglete

Han mener også at SV åpenbart har store problemer med å bestemme seg. Leder av lokallaget gikk ut i avisen og sa at han ville fjerne drosjeholdeplassen, mens SV i bydelsutvalget støttet forslaget fra AP om å utsette saken.

Venstre ved Strandvik fremmet forslag til vedtak i samme saken om at drosjeholdeplassen fjernes og at bydelen sammen med drosjenæringen informerte på internett og i lokalavisen om telefonnumer til nærmeste drosjeholdeplass slik at man lett skulle kunne finne seg taxi i området.

Uenige med seg selv

– Dette forslaget ble ikke stemt over, ettersom AP sammen med SV og Rødt fikk flertall for utsettelsesforslaget, sier han.

Strandvik mener heller ikke at det som ble skrevet i samme artikkel i Lokalavisen medfører riktighet.

– SV fremmet aldri noe forslag om støymålinger der, de satt stille og ventet til AP fremmet utsettelsesforslag og støttet dette. Det er åpenbart at den lokale partiorganisasjonen og BU-gruppen til SV er uenige med seg selv, og det er synd. Dette er en enkel sak og burde vært ordnet for lenge siden, avslutter han.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?