RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Taxikræsj og kvinnehjelp

Politiet hjalp eldre kvinner, mens drosjesjåføren ordnet opp selv. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Taxi kjørte på lastebil
PILESTREDET: En 64 år gammel drosjesjåfør var riktig uheldig ved Fagerborg kirke i går kveld kl. 23.29. Av grunner som ikke er klarlagt kjørte drosjen rett på en parkert lastebil og fikk skader i fronten. Drosjesjåføren la igjen en lapp på lastebilen og ringte til politiet og ga beskjed. Eksemplarisk når uhellet er ute og det blir en forsikringssak ut av det.

Forvirret dame fulgt hjem
MAJORSTUA: Kl. 23.50 ble det meldt om en 88 år gamle kvinne som ikke kunne gjøre rede for seg på Majorstua. En politipatrulje fant ut hvor kvinnen bodde og sørget for at hun kom trygt hjem.

Fotoutstyr ramlet av bil
NILS JUELS GATE: kl. 01.08 tok en bil en litt for krapp sving i Niels Juels gate og i farten datt noe fotoutstyr og et fotostativ av bilen. Politiets melder ventet på stedet og politiet tok utstyret med seg til Sentrum politistasjon som hittegods.

Kvinne ba om hjelp og fikk hjelp
BISLETT: Fra en leilighet på Bislett kom det kl. 02.43 melding fra en kvinne som hadde falt i leiligheten sin og trengte hjelp. Politiet rykket ut og fant etter litt fram til den aktuelle leiligheten. En ambulanse kom også til stedet og tok seg av den 75 år gamle kvinnen.

Taggere tatt på Grorud
GRORUD: Kl. 03.07 ble to taggere pågrepet på Grorud ved Grorud t-bane. Den ene forsøkte å stikke av ved å gjemme seg i en busk. De to pågrepne er 22 og 19 år gamle.

Ordensforstyrrelser på bar - en pågrepet
OSLO SENTRUM: kl. 03.05 ble det meldt om slåssing på en bar i Oslo sentrum. Politiet tok seg inn på stedet og fikk fort kontroll. En 22 år gammel mann var truende mot politiet og ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere