Gå til sidens hovedinnhold

Taxisjåfør drakk øl i bilen

En 36 år gammel taxisjåfør kjørte i beruset tilstand fra Oslo til Lillestrøm i natt.

(iOslo.no) Her er Oslo-politiets egen logg fra natt til tirsdag:

Beruset taxisjåfør pågrepet
OSLO: KL. 02. 06 i natt kom det melding fra en dørvakt på et utested i Oslo sentrum om at en taxisjåfør kjørte av gårde i taxien sin i beruset tilstand. Taxien kom seg i første omgang unna, men etter lang tids jobbing opp imot taxisentralen fant politiet ut at sjåføren trolig befant seg i nærheten av Lillestrøm. Like etter fant en politipatrulje fra Romerike taxien med føreren sittende inne i kupeen. Føreren var beruset og ble innbrakt.

Ifølge Romerikes Blad ble taxisjåføren observert utenfor et utested i Oslo sentrum med en øl i hånden da han satt seg inn i taxien.

Beruset bilfører i sentrum
OSLO SENTRUM: Kl. 03.23 kom en politipatrulje ved en rutinekontroll over en beruset bilfører i Skipper gata. Bilføreren måtte inn til sentralarresten for blåseprøve.

Taggere tatt på Grünerløkka
GRÜNERLØKKA Kl. 04.12 i dag tidlig ringte en person til politiet og fortalte at to gutter tagget på det som var av vegger i området Markveien. En politipatrulje ble sendt til stedet og pågrep to gutter mellom 16 og 18 år på fersk gjerning.

Stakk fra trafikkulykke, men ble pågrepet
OSLO: Kl. 16.24 i går ettermiddag ble det meldt om en trafikkulykke hvor en bil og en sykkel kolliderte. Bilføreren stakk fra stedet, men ble pågrepet i nærheten kort tid etter takket være et observant og handlekraftig vitne. Syklisten ble kjørt Ullevål universitetssykehussykehus med store skader, men ikke livstruende. Syklisten var i 40-åra og føreren i 50-årene.

Baby innelåst i bil - bilrute knust
OSLO: Kl. 15.30 ble det meldt om en uheldig bileier fikk som fikk hjelp av politiet til å knuse ruten på bilen sin. Inne i bilen satt en babyen og bileier hadde låst nøklene inne i bilen. Etter noen få minutter var det hele ordnet.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene