Gå til sidens hovedinnhold

Taxisjåfør mistet lappen

Både førerkortet og jobben røk for taxisjåføren som kjørte for fort.

ØSTENSJØ: En taxifører mistet både lappen og arbeidet sitt da han tirsdag litt over klokken 18 ble tatt for å kjøre for fort i Østensjøveien langs vannet.

Riktignok var det ikke snakk om råkjøring, men 63 kilometer i timen i 50-sone ga ham to nye prikker i førerkortet. Ettersom han hadde flere prikker fra før for samme forhold, mistet den 31 år gamle sjåføren førerkortet.

Les oversikt over hva man får prikker for her!


Mer fra Manglerud-politiets logg de siste dagene:

Vinglete hestetransport

ABILDSØ: Mandag morgen stoppet politiet en hestetransport som hadde kommet opp tunnelen mot Ryen og kjørt vinglete utover E6 mot Abildsø.
Sjåføren forklarte at han var ukjent og var noe usikker på hvor han skulle kjøre. Det ble blåst for promille, men den var negativ. Etter en prat fikk han kjøre videre.

Knust dør

LJAN: Mandag morgen ble det meldt om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd i Babylon Pizza i Herregårdsveien på Ljan. Inngangsdøren var knust, og penger borte.

Innbrudd i tom leilighet

BJØRNDAL: Mandag ettermiddag ble det meldt om innbrudd i en leilighet i Mina Beiteplukks vei på Bjørndal. Det er ukjent når innbruddet har funnet sted for boligen har stått tom en stund.

Stjal mobiltelefoner

BEKKELAGSHØGDA: Mandag ettermiddag ble det meldt om at to personer hadde vært inne i en bedrift i Sandstuveien på Bekkelagshøgda og stjålet mobiltelefoner. Det ble oppgitt signalement på mann og dame, begge små og muligens øst-europeere. De var forsvunnet da politiet kom, og leting ble resultatløs.

Forsøkte å stikke av

LJAN: Natt til tirsdag forsøkte politiet å stoppe to personer på Ljan for kontroll. Begge stakk, men politiet var raskere til bens enn en av dem. En 22 år gammel mann ble stoppet, og ble anmeldt for å bære kniv. Hvorfor de forsøkte å stikke av, kunne de ikke gi noen god forklaring på.

Stjal PCer og telefoner

NEDRE BEKKELAGET: Tirsdag morgen ble det meldt om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd i en bolig i Dalheimveien på Nedre Bekkelaget. Eier kunne fortelle at det var stjålet PCer og telefoner.

Tre tatt i bil

EKEBERG: En politipatrulje fattet tirsdag kveld interesse for en bil som sto ved Utsikten i Kongsveien. I bilen var tre personer – en kvinne og to menn i 20-årsalderen. Kvinnen og den ene mannen ble anmeldt for å ha narkotika på seg. Den tredje ble tatt med inn på politistasjonen på grunnlag av utlendingsloven.

Raserte leilighet

MANGLERUD: Sent tirsdag kveld ble det meldt om at det i løpet av ettermiddagen eller på kvelden hadde vært innbrudd i en leilighet i Manglerudveien. Inngangsdøren var åpnet med brekkjern. Hva som var stjålet er noe uklart, men politiet betegner leiligheten som endevendt og rasert.
– Vi har hatt en del innbrudd i distriktet den senere tid, og arbeider nå for å se om det kan være noen sammenheng, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.
Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene