RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Taxisjåfør døde etter vold i København

En taxisjåfør er død etter at han natt til fredag ble banket opp av to menn i København, opplyser politiet.

Politiet har pågrepet tre menn for volden som førte til at den 65-år gamle taxisjåføren døde. De blir lørdag fremstilt for varetektsfengsling.

Det var natt til fredag at taxisjåføren ble banken opp av to menn i Brønshøj rundt 6 kilometer fra København sentrum. 65-åringen ble slått med en ukjent gjenstand og fikk store skader i hodet. Ifølge politiet hadde de to gjerningsmennene bestilt bilen. Da den kom fram, overfalt de sjåføren og tok to lommebøker og mobiltelefonen hans.

Natt til lørdag ble en annen taxisjåfør i den danske hovedstaden knivstukket flere steder på kroppen og utsatt for både slag og spark, opplyser politiet. Den 39 år gamle sjåføren er innlagt på sykehus, men er tilsynelatende utenfor livsfare.

– Vi vet at en gruppe på to til tre personer går amok på sjåføren, men det er uklart nøyaktig hva som har skjedd, sier etterforskningsleder Gunnar Nørager i Københavns Politi til nyhetsbyrået Ritzau.

To personer på 26 og 27 år er pågrepet i saken. En av de pågrepne hadde kniv på seg da han ble funnet av politiet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere