RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TDC i spill

Sist oppdatert:
Tidligere toppsjefer har vært kontaktet av internasjonale investerignsfond som skal være i ferd med å forbrede et milliardbud på den danske telegiganten
Det er den danske avisen Jyllands Posten som melder det mandag.

Etter det avisen erfarer har flere tidligere toppsjefer i TDC den siste tiden blitt kontaktet av utenlandske investeringsfond er interessert i legge inn et bud på Danmarks største teleselskap.

Dette har fått TDC-kursen til å stige på en ellers blytung Københavnsbørs i dag. Ledelsen i TDC nekter å kommentere nyhetene i dag overfor det danske nyhetsbyrået Ritzau.

- Vi har ingen kommentarer til rykter og spekulasjoner, sier pressesjef i TDC, Kim Schaumann til Ritzau.

Ifølge Jyllands Posten satte styret i TDC for to uker siden ut et klart "Til salgs"-skilt i vinduet da de fikk generalforsamlingens godkjennelse til å oppheve eierbegrensningsreglene i selskapets vedtekter.

Eierbegrensningen gjorde at enkelt aksjonærer ikke kunne eie over 9,5 prosent av selskapets aksjer uten styrets godkjennelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere