RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TDC kaster seg inn på bredbåndsmarkedet

Sist oppdatert:
Den danske telegiganten TDC kaster seg nå inn i det private bredbåndsmarkedet i Norden sammen med Song. Sjekk saken her
Telenor, NextGenTel og Catch kan få hardere konkurranse av danskene ettersom det danske teleselskapet TDC kaster seg inn i kampen om bredbåndskundene på privatmarkedet i Sverige, Norge og Finland.

- Vi ser ti prosent vekst i bredbåndsmarkedet i alle de tre landene i løpet av de neste årene, og vi vil være en del av denne veksten, sier Kim Frimer, som leder bredbåndsatsningen i TDC Solutions i en pressemelding.

Denne lanseringen er resultatet av TDCs oppkjøp av Songs store skandinaviske tele-infrastruktur i høst. Og selskapet skriver at de bare med beskjedne investeringer i nettverk og utstyr vil være i stand til å nå halvparten av husstandene i de tre landene.

Selskapet vil lansere bredbåndstilbud til konsumenter først i Sverige, der utrulling skjer før enden av året mens Norge og Finland kommer siden.

- Overraskelseselementet spiller en signifikant rolle i et marked som har slik konkurranse, og dette er grunnen til at vi ikke vil fortelle om ekstakt tid for lansering eller hvilke produkter vi skal lansere. Vi kan imidlertid garantere at kundene har noe å se frem til, og konkurrentene noe å tenke over, sier Kim Frimer i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere