RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Team Antonsen vil ha penga dine

(Foto: Marie E. Andresen / TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Nå er Team Antonsen her på DVD. Et av tidenes morsomste programmer på norsk TV. Da skulle vel alle hjerter glede seg? Nei, dette er røveri på svært så høylys dag.

Noen hos NRK forbanner DVD. De forbanner DVD så mye at de faktisk ignorerer formatet totalt og later som om det er VHS. Resultatet er at årets morsomste TV-serie kommer ut som ikke en, men to DVD-plater. Det er en skam, skam, skam.

Kvalitetet på innholdet til disse DVD-platene er det absolutt ingen som kan krangle på. Programmene kan sees om igjen og om igjen, du vil le deg skakk av mye av bakommaterialet... og i tillegg, noe som er en sjeldenhet, får du morsomme kommentatorspor.

Problemet er at dette så absolutt burde vært en utgivelse, en dobbelt-dvd til en pris på under 398 kroner (som er dagens samlede pris for de to platene). Dette er alt for dårlig av NRK. Sannsynligvis og forhåpentligvis har Schau, Antonsen, Eia og Tufte-Johansen hatt lite å si på avgjørelsen om å gi det ut som to DVD-plater. De virker som karer med hodet og hjertet på riktig plass.

Likevel: Kanskje det aller mest irriterende er at dette nesten er verdt alle pengene Team Antonsen vil ha. Bare nesten, fordi du kan se nesten alt helt gratis på nett her. (Her er faktisk mye som ikke ble vist på TV også...). Innholdsmessig er disse DVD-platene en sekser, men vi trekker to hakk på terningen for frekkheten det er å gi dette ut som to enkeltstående utgivelser.

Vil du kjøpe begge Team Antonsen-DVDene?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere