RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Team Aylar sprekker

Sist oppdatert:
En rekke av de mest profilerte modellene til glamourdronning Aylar Lie sluttet på dagen.

DISKUSJON: Derfor sprakk Aylars suksess

(SIDE2): Team Aylar har fått et kraftig skudd for baugen etter at de tre mest profilerte modellene sa opp i løpet av tre dager.

En fjerde av de profilerte modellene er også ute av byrået av andre årsaker.

- Aylar innser nå at lufta har gått ut av glamourballongen, og Team Aylar er blitt kraftig redusert, sier en velinformert kilde til Side2.

Konflikt om drift
De siste dagene har modellene Linni Meister, Lisa Marie Winther og Cathrine Aschim meldt fra til at Aylar Lie at de etter eget ønske slutter i byrået med umiddelbar virkning.

Flere kilder opplyser til Side2 at jentene over tid har ligget i konflikt med sin sjef om driften av byrået.

Blant annet skal det ha vært stor uenighet om lønnsbetingelsene til jentene. Oppdragsmengden skal også ha gått kraftig ned, noe som har bidratt til konflikten som resulterte i at modellene ikke lenger ønsket å være tilknyttet Team Aylar.

- Stjal oppmerksomheten
- Det ble til slutt kun én profilert modell i Team Aylar, og det var Aylar selv. De øvrige modellene ble nektet å gjøre godt betalte oppdrag de fikk tilbud om, fordi deres modellsjef Aylar selv ønsket all oppmerksomhet, fremholder en kilde med nær kjennskap til den siste tids konflikt i modellbyrået.

Ingen av jentene som nå har sluttet i Team Aylar, ønsket tirsdag kveld å kommentere Side2s opplysninger.

- Du får heller komme tilbake til meg på et senere tidspunkt, sier en ordknapp Linni Meister.

Aylar Lie har valgt å ikke besvare Side2s henvendelser.

Skandaler i fokus
Modellbyrået Team Aylar fikk svært stor medieoppmerksomhet da det ble startet for litt over ett år siden. Modellbyrået gjorde flere profilerte oppdrag, og de lettkledde jentene har prydet forsiden til flere store norske herreblader.

De siste månedene har det imidlertid blitt stadig mindre oppmerksomhet rundt modellvirksomheten – og et langt større fokus på de mange skandalene rundt Aylar og modellene hennes.

Sexskandale og fyllekjøring
En tid etter at byrået ble lansert, sto Aylar frem og fortalte at hun måtte operere ut silikonimplantatene som følge av smerter. Les saken her

Deretter sto megastjernen Robbie Williams fram på «Først&Sist» på NRK1 og slo på det kraftigste tilbake mot Aylars påstander i Se og Hør om at hun hadde sex med ham under en konsertopptreden i Oslo i 2004. Les Robbies oppgjør her

Dette måtte Aylar senere beklage i media.

I påsken avslørte Side2 at Aylar var blitt arrestert for fyllekjøring, noe hun nylig ble dømt for i Oslo tingrett. Les mer

- Ødeleggende skandaler
Aylar-modellen Linni Meister ble trukket inn i en sexskandale, da en privat sexvideo av henne og Big Brother-kjendisen Kristian Hilberg ble stålet og kom på avveie. Les saken

Og Aylar-modellen Charlotte Fredriksen, som nå skal være ekskludert fra Team Aylar, var nylig involvert i en ulykke i alkoholrus. Som Side2 kunne avsløre, kjørte Fredriksen av veien og vraket en luksusbil etter en kjendisfest under båtracet i Arendal. Side2s avsløring finner du her

En kilde mener de mange skandalene rundt glamourmodellene nå er årsak til at luften er i ferd med gå ut av glamourbransjen.

Medieforsker Alex Iversen spådde allerede i desember i fjor at glamourmodellenes tid var omme. Les saken

KOMMENTAR OG DISKUSJON:Derfor sprakk Aylars suksess

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere