*Nettavisen* Nyheter.

Teaterslakt for Julia Roberts

Foto: Mike Segar/Reuters/Scanpix

Julia Roberts kommer ikke heldig ut av sin debut på teaterscenen. - Den tilstedeværelsen hun har på film, mangler hun helt på scenen, skriver New York Post. Se bildene fra forestillingen.

21.04.06 14:08

Flere anmeldere skriver at den Julia Roberts man ser på film, mangler i teateroppsetningen av «Three Days of Rain». Roberts får moderat kritikk for sitt skuespill, men de fleste hadde ventet seg mer av teaterdebuten til de populære filmskuespilleren.

- Føler med henne

- At hun ikke gjør det så bra - etter teaterstandard - vil antakeligvis ikke minske hennes tiltrekningskraft på fansen. Men hun får sannsynligvis ikke noen nye blant dramasnobbene, skriver The New York Times' anmelder som kaller seg selv «juliaholic».

- Det er som man føler med henne når hun i første scene trer ut i lampelyset og stivner ... Hun er stiv av selvopptatthet, og virker svært lite kjent med de to rollene hun spiller.

Kjedet seg

Toronto Star er heller ikke begeistret. «Pretty Woman pretty flat» er overskriften, og slik frotsetter det:

- Ansiktet hennes, som er så vakkert på film, er nesten ikke synlig på scenen.

New York Post skriver at de kjedet seg.

- Hatet stykket. Og for å være ærlig - hatet henne også i det, skriver avisen.

Associated Press skriver at hun ga et beskjedent, men ok inntrykk. Boston Globe mener forestillingen vær tam og glansløs:

- Roberts, en filmatisk ildkule, vandrer rundt på scenen i den første akten som om hun leiter etter Prozac (nervetabletter).

Ikke glamorøst
USA Today på sin side var begeistret for Roberts' evne til å portrettere begge kvinnene med deres styrke og svakheter. Newsday mente det var galt å sammenlikne teaterskuespilleren med glamourskuespilleren fra Hollywood, og mente hun leverte en intelligent rolletolkning.

Men de fleste sier som Toronto Sun.

- Det er mye begeistring på Broadway om dagen, bare synd mesteparten er utenfor salen, siterer AP.

Kjente hovedrolleinnehavere

Stykket er skrevet av Richard Greenberg og handler om en bror og søster som møter en venn fra barndommen for å få lest et testamente. Roberts spiller søsteren Nan i den første akten, og moren hennes en generasjon tidligere i den andre.

Hennes motskuespillere er Paul Rudd og Bradley Cooper, begge også kjent fra filmen - Rudd fra blant annet «40 Year Old Virgin», «Friends» og «Clueless», mens Cooper for tiden er aktuell med «Failure to Launch» (Mambo) der han spiller mot Matthew McConaughey.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.