RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Technor-emisjon i boks

Sist oppdatert:
Oljeserviceselskapet Technor har fått på plass sin emisjon. Totalt ble det hentet inn 100 millioner kroner til kurs 13,50 korner
Første del av oppkapitaliseringen av Technor er gjennomført. Selskapet har nå hentet inn 100 millioner kroner til kurs 13,50
kroner.

Emisjonen ble rettet mot enkelte aksjonærer. Nå vil Technor gjennomføre en emisjon på øvrige aksjonærer til samme betingelser. Totalt blir reparasjonsemisjonen på 50 millioner kroner.

- Emisjonen var fredag ettermiddag overtegnet og selskapet besluttet å avslutte emisjonen i overensstemmelse med forutsetningen i tegningsmaterialet.

Styret har besluttet å tildele aksjer for totalt 100 millioner kroner i emisjonen til kurs 13,50 kroner pr. aksje, basert på eksisterende styrefullmakt.

Technor-styret vil i løpet av kort tid innkalle til ekstraordinær generalforsamling i Technor asa for å vedta ny emisjonsfullmakt til styret, slik at man kan iverksette ytterligere en rettet emisjon, primært mot aksjonærer som ikke ble invitert til å delta i den første emisjonen, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere