Teco får større Frontline-kontrakt

Teco Coating har nå fått inn Frontline som en stor kunde og skal foreta oppgraderinger på en rekke skip tilhørende det store tankrederiet

19.05.08 00:41

Arbeidene skal igangsettes fortløpende og oppstart skal etter planene skje medio desember i år.Teco forventer at samtlige skip er igangsatt innen utgangen av første kvartal 2005, og at de fleste arbeidene skal ferdigstilles innen utgangen av første kvartal 2006.Avtalen har en totalramme på omkring 2 millioner dollar, eller 12,5 millioner kroner.Det er skipene i Frontlineflåten som driftes av Wallem i Miami og International Tanker Management (ITM) i Dubai som omfattes av avtalen.- Vi har jobbet med Frontline i en årrekke. Det er et privilegium å få jobbe med verdens største tankrederi.


Foruten at avtalen øker vår ordrebok for neste år, fremstår vår relasjon til Frontline som en svært sterk referanse, sier styreformann Tore Enger i Teco i e kommentar.Ifølge Enger gir et stadig økende antall henvendelser sterke indikasjoner på at flere rederier og shipmanagers vurderer å gå over til vedlikehold av ballasttanker under seilas.- Med dagens ratenivåer opp mot USD 200.000 pr. dag ønsker flere og flere å unngå offhire ved landligge, sier Enger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.