RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Teco med storkontrakt i Iran

Sist oppdatert:
Børsnoterte TECO Coating Services og toppsjef Tore Enger melder om en storkontrakt i Iran. Selskapet har reforhandlet en eksisterende avtale med National Iranian Tanker Company
TECO Coating Services har reforhandlet av avtalen med National Iranian Tanker Company. Dette opplyser selskapet i en melding.

Avtalen gjelder rustbehandling, maling og løpende vedlikehold av ballasttankene under seilas på fire av skipene i National Iranian Tanker Companys flåte. Ratene pr. kvadratmeter behandlet overflate, er øket fra 24 dollar til 32 dollar.

- Reforhandlingene er et resultat av at fartøyene etter hvert fikk et annet seilingsmønster enn hva som ble lagt til grunn da den opprinnelige avtalen ble inngått. Dette medførte at TECO ikke fikk nok tid på hvert legg til å produsere det avtalte volum innefor avtalens økonomiske rammer, skriver selskapet i en melding

Foruten høyere rate, omfatter avtalen anslagsvis ytterligere 250.000 kvm. flate.

Teco anslår at selskapets ordrereserve øker med rundt 9 millioner dollar over de neste fire årene til 19 millioner dollar som en konsekvens av Iran-avtalen.

I avtalen inngår også en vedlikeholdsavtale utover de første fire årene som representerer 2,5 millioner dollar.

TECO forventer å være beskjeftiget med disse fartøyene i de kommende 10 år, skriver selskapet i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere