RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tegn på at du er over eksen

Her er seks tegn som forteller deg at du er klar for en ny kjæreste.

(SIDE2): Det er ikke alltid like lett å vite om man er klar for å finne en ny kjæreste.

Har du gjort det slutt med kjæresten og usikker på om du er klar for en ny? Magasinet Happen Magazine har laget en liste for deg som er usikker.

Her er tegnene på at du er over eksen:

Navnet er ikke lenger en del av vokabularet ditt
For å få bruddet ut av systemet, må man gjerne snakke om ekskjæresten. Om du fremdeles nevner eksen din til stadighet flere måneder etter bruddet, er det tegn på at du fortsatt ikke er helt ferdig med forholdet. Om navnet hans eller hennes ikke lenger er en del av ditt vokabular er du derimot helt over eksen.

Glad på eksens vegne
Det kan ofte være vondt å høre at din tidligere partner har fått en ny flamme, og man kan lett bli sjalu. Når denne følelsen forsvinner, og du er glad på hans eller hennes vegne, er det kanskje på tide at også du finner en ny?

Minner gjør ikke vondt
Enkelt ting vil alltid vekke minner og er umulig å slette. Favoritt sangen deres, favorittmaten hans eller hennes eller kanskje stamkafeen. Alt dette er det normalt å tenke på, også etter bruddet. Det er normalt å få minner, men om du måneder etter bruddet får tårer i øynene av disse minnene, er du langt fra over han eller henne.

Slutter å sammenligne
Det er lett å finne unnskyldninger for hvorfor ingen stevnemøter resulterer i ny partner. Kjemi kan være en årsak, men har du en tendens til å sammenligne dine dates med eksen vil du mest sannsynlig oppleve en serie dårlige stevnemøter.

Du har fjernet alle tegn
Om du sparer på alt som omhandler eksen, det vil si gaver, brev, telefonnummer, talebeskjeder osv., har du nok ikke helt glemt ekskjæresten. Når alle slike tegn og påminnelser er fjernet, er ikke eksen lenger like viktig for deg.

Alenehelg er greit
Det kan ofte føles tomt og trist å være alene i helgene når man har blitt singel. Man kan fort bli rastløs, og føle seg ensom. Etter hvert vil denne angsten forsvinne, og da har du et sikkert tegn på at du er over ekskjæresten.

Flørt
Om du er klar for å date bør du få med deg den ultimate flørteguiden.

Les:Bli en superflørter

Du kan også finne ut om du er god til å flørte eller ikke ved å ta vår uhøytidelige test.

37872

Les mer om samliv her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere