RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tegnene på at du snart blir dumpet

Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Vit hva du skal se etter, før du får hjertet knust.

(SIDE2): Å bli dumpet av kjæresten er ille, men skjer det helt ut av det blå kan det gjøre ekstra vondt. «Heldigvis» er det ofte ganske opplagt hvilken vei forholdet tar, mens andre ganger kan signalene partneren sender ut være de man bør være observant på slik at bruddet ikke kommer som et sjokk.

Vet du hva du skal se etter om noe er galt, så kan du kanskje klare å redde forholdet. Eventuelt - dersom forholdet likevel skranter og du vurderer å komme deg ut av det, så kan du lese signalene og dumpe kjæresten før du selv blir dumpet.

Det smaker jo alltid mye bedre å være den aktive part på dumpefronten, tross alt.

Siste nytt? Sjekk forsiden av Side2 akkurat nå!

Så her er fire tegn på at ting holder på å gå mot veis ende.

Stille som i graven
Dersom vennene hennes tidligere skravert i vei mens du var der, slik at du knapt kunne komme til, men nå holder kjeft i det du kommer inn i rommet, kan være et dårlig tegn.

Har kjæresten din snakket med vennene sine om å slå opp med deg, vil de - bevisst eller ubevisst - trekke seg sakte, men sikkert unna.

Mine, dine, våre...
Dette gjelder bare dersom dere har pleid å bli invitert sammen til hennes venner.

Men tenker han på å gjøre det slutt, så er sjansen for at han ikke lenger tar deg med, ganske så stor. Det er trolig et stille tegn på brudd, dersom du spør hva han skal i morgen, og du får svaret: «Ut og henge med kompisene mine» - selv om de så lenge dere har vært kjærester har vært «deres» venner.

Vekke, litt etter litt
Du er vant til at tannbørsten hennes står på badet ditt, at hun slenger fra seg klær på gulvet og legger fra seg småting her og der.

Dersom du plutselig merker at tingene forsvinner og hun slutter å legge fra seg nye ting, er det godt mulig hun holder på å pakke seg selv ut fra leiligheten - og livet - ditt.

På den måten har hun ikke noe hun må hente hos deg, etter at hun har dumpet deg.

Ingen krangel
Krangler dere er et dårlig tegn for hvor forholdet er på vei, men når det ikke engang ytres skjellsord og anklager lenger, så er det ikke noe bedre.

Dersom de små tingene som kunne føre til at dere sto og hylte til hverandre i en halvtime ikke lenger tipper han over stupet, så kan det være at han rett og slett ikke bryr seg lenger.

Så er han uvanlig rolig i settinger der han vanligvis ville blitt sur eller kranglete, så er det også et klassisk tegn på at et brudd er nært forestående.

Gå selv?
Alle disse fire tegnene er signaler på at noe kan være galt - men slår alle fire til, så er det ganske tydelig at du snart får fyken som kjæreste.

bestem deg for om du ønsker å forsøke å fikse problemene, eller om du like godt skal pakke sakene dine først og gå selv. Fortsetter forholdet i et så negativt spor, vil det bare ende med forakt og et enda styggere brudd.

På utkikk etter en ny partner? På Side2 Match kan du finne drømmekjæresten i kveld!

(Kilde: askmen.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere