*Nettavisen* Nyheter.

Tegnene som sier alt

Skulle du ønske du visste om noen var interessert i deg eller ikke? Her er fire tegn på at han eller hun har mer enn vennskap i tankene.

23.03.06 08:54

Det er ikke alltid like lett å vite om noen er interessert i deg eller ikke, men det er noen tegn man lett kan oppdage om man bare er litt oppmerksom. Vi forteller deg hvilke tegn du bør se etter om du vil vite om han eller hun er interessert i deg.

Løfter skuldrene
Dette tegnet er lett og oppdage, og lett og tolke. Denne bevegelsen forteller at noen har satt i gang det som ofte blir kalt «søt-responsen», og er en barnslig bevegelse som viser den myke siden av en person. Oppdager du denne bevegelsen i rette settingen betyr det en ting; han eller hun vil ha deg nærmere.

Inntilbens
Dette er kanskje ikke den mest sexy holdningen, men den kan fortelle deg mye om følelsene til personen som gjøre dette. Inntilbens er når man roterer benene innover og man får en litt nedsunket holdning. Denne nedsynkingen av kroppen gjør at man fremstår mindre turende og dermed også mer åpen.

Viser håndflaten
Observer hånden til personer du er interessert i når de snakker til deg. Viser han eller hun håndflaten til deg, er det et tegn på interesse. Grunnen til dette er at hjernen er programmert til å vise sårbarhet og åpenhet i denne bevegelsen.

Senker hode
Om en person senker hode når han eller hun snakker til deg, kan dette bety at personen har mer enn vennskap i tankene. Denne bevegelsen kan kort forklares slik: man bøyer hode litt fremover og ser på den andre ved å føre blikket oppover. Oppdager du dette, vet du hva det betyr.

Finn drømmepartneren på TV 2 Match. Tusener av singel menn og kvinner er online nå.

(Kilde: HappenMagazine)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag