Gå til sidens hovedinnhold

Teipet kioskansatte

Politiet tror at vitner kan ha sett gjerningsmannen som ranet kiosken og kneblet betjeningen.

Politiet ber nå publikum om hjelp i forbindelse med ranet av Sportskafeen i Gjettum i Bærum. Ranet skjedde tidlig om formiddagen 31. desember.

Litt før klokken 10 kom en bevæpnet mann inn i kiosken og truet betjeningen inn på toalettet. Der ble mannen i 20-årene bundet med tape.

Kort tid etter kom en kunde inn i kiosken men fant ingen betjening ved kassa. Kunden tittet rundt i lokalet, og fant den ansatte bundet på toalettet.

Signalement
Gjerningsmannen var iført blå vinterjakke, sorte vinterbukser, hvite sko og hvite eller lyse hansker.Han bar også på en eller to plastposer. Den kiosk-ansatte har beskrevet ham som en mann i 20-årene med pakistansk eller lignende opprinnelse.

Politiet har nå hentet ut bilder fra overvåkingskameraer i området som viser mannen. Disse er nå offentliggjort, og politiet i Asker og Bærum håper at vitner som kan ha sett noe i forbindelse med ranet tar kontakt med politidistriktet på telefon 67576100.

Etterforskerne hadde søndag morgen kommet i kontakt med en kvinne som har blitt fanget opp av det samme overvåkingskameraet som har filmet raneren.

Kontakt med vitne
- Hun ringte i dag tidlig og vi vil snakke med henne i dag. De som har sett ranet har vi nå kontroll på, men det kan også være andre personer som har sett ting av interesse, sier politibetjent Lene Fagerbakke til Nettavisen.

Hvor mannen kom fra eller hvor han gikk etter ranet, vet ikke politiet.

- Vi vet ikke hvor langt han har gått eller om han har forlatt området i bil, sier Fagerbakke.

Under ser du et oversiktsbilde av senteret på Gjettum. Stedet overvåkingsbildene er tatt er merket med rødt. Du kan zoome ut for å orientere om hvor dette er.

HTML EMBED

View Ran Gjettum in a larger map