RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Teknoinvest helt ute av Opera

Sist oppdatert:
Ventureselskapet Teknoinvest fikk med seg en eventyrlig gevinst etter at de solgte seg helt ut av Opera Software torsdag
Ventureselskapet Teknoinvest melder fredag at de har solgt seg helt ut av Opera Software. Torsdag solgte fondene som Teknoinvest styrer over sine siste 2 millioner aksjer i selskapet, og har dermed ingen aksjer igjen.

I en pressemelding skriver ventureselskapet at de sitter igjen med en gevinst på 10 millioner euro etter investeringen. Teknoinvest gjorde sine første investeringer i Opera i 1999, og har vært representert i styret til selskapet som den største aksjonæren.

Ifølge meldingen har fondene til Teknoinvest gjort åtte-gangen på sin investering.

Ventureselskapet har som sitt formål å investere i små og nye selskap, og har blant annet hjulpet frem Tandberg, Tandberg TV, Axis-Shield, PhotoCure samt amerikanske Ciena Corporate. Når selskapene er kommet på børs trekker Teknoinvest seg ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere