RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tele: TDC tar offentlige kunder

Sist oppdatert:
Det danske telekonsernet TDC har fått en avtale ,ed Akershus fylkeskommune og 21 av fylkets kommuner om kjøp av fasttelefoni
Det melder TDC mandag ettermiddag.

Avtalen innebærer felles fremforhandlede betingelser, og de 21 kommunene og fylket vil etter dette kjøpe telefoni fra TDC.

Forhandlingene skal ha skjedd med et felles utvalg bestående av representanter for fylkeskommunen og de ulike kommunene.

- For oss er dette en stor og viktig telefoniavtale. Vi har i lang tid levert gode telefoniløsninger til ulike offentlige instanser. Avtalen gjelder for flere av landets større kommuner i tillegg til den største fylkeskommunen. Dette er en god start på 2003, og et gjennombrudd for det arbeidet vi gjør innen offentlig sektor, sier adm. direktør Håvard Larsen i TDC Norge i en kommentar.

Avtalen mellom teleselskapet, kommunene og fylkeskommunen, løper over to år med mulighet for forlengelse i inntil to år.

Den samlede verdien er beregnet til 40 millioner kroner. Blant kommunene som inngår i avtalen er Norges fjerde største, Bærum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere