RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tele-Tormod tar over gamle Cell

Sist oppdatert:
Tormod Hermansen er valgt til ny styreleder i det gamle dotcom-selskapet Cell Network, i dag Bouvet.

På en ekstraordinær generalforsamling torsdag den 7. august ble Tormod Hermansen valgt til ny styreleder i konsulentselskapet Bouvet, tidligere Cell Network.

Hermansen har sittet i Bouvets styre siden høsten 2002 og sier i en pressemelding følgende om sin nye rolle som styreleder:

- Etter å ha vært med i selskapet i snart ett år har jeg lært Bouvet å kjenne som et spennende, profesjonelt, veldrevet og kreativt selskap. Bouvet har utvilsomt forutsetninger for solid vekst i en spennende bransje som vil bli preget av strukturelle endringer i de nærmeste årene. Jeg ser frem til å ta over som styreleder etter Sverre Hurum, som har gått tilbake i stillingen som administrerende direktør.

Nye styremedlemmer blir Randi Røed, administrasjonssjef i Eidsiva Energi, og Espen Ulvin, finansdirektør i Firmament.

Tidligere i år meldte konsulentselskapet at det hadde rettet opp den vanskelige finansielle situasjonen som de fleste konsulenter har slitt med de siste årene: Bouvet oppnådde et plussresultat før skatt i første kvartal på 4,6 millioner kroner på en omsetning på 34,2 millioner kroner.

Selskapet har i dag 145 ansatte med kontorer i Oslo, Skien, Arendal, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen og Trondheim

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere