RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tele2 kopierer Chess

Sist oppdatert:
Tele2 lanserer abonnement uten oppstartsavgift.

Onsdag lanserte Chess sitt nye mobilabonnement Premium, og torsdag følger Tele2 etter med en god, gammeldags kopi.

Tele2 One har som Premium ikke etableringsavgift, ikke månedsavgift og ingen oppstartsavgift og en ringepris på 1 øre per sekund.

Offensivt tilbud
Chess gikk onsdag friskt ut og fjernet oppstartsavgiften på Chess Premium. Administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2 sa til Nettavisen at det nye abonnementet kunne være gunstig for dem som ringer mange, korte samtaler. I dag lanserer Tele2 sin variant av abonnementet.

Det eneste som skiller Tele2 One fra Chess Premium er at Tele2s tekstmeldinger er litt billigere enn Chess', med 55 mot 59 øre.

Dyrnes er ikke redd for å innrømme at Tele2 hermer etter Chess.

- Er ikke dette ren herming?

- Du må gjerne kalle det herming. Chess var veldig offensive og lanserte et abonnement som er gunstig for de som ringer mange, korte samtaler. Dette må vi svare på med et tilbud som er litt bedre enn Chess sitt, sier Dyrnes til Nettavisen.

Godt supplement
Tele2 One skal være et supplement til Tele2 Champion og Tele2 Kompis

- Tele2 One er et godt alternativ til våre eksisterende produkter Tele2 Champion og Tele2 Kompis. Vi får med denne lanseringen tre prisgunstige spydspisser: Tele2 Champion for de som ringer lengre samtaler og sender mye SMS, Tele2 Kompis til de som er bevisste hvem de ringer til, og Tele2 One for de som hovedsakelig tar kortere samtaler. Med denne lanseringen viser vi nok en gang at Tele2 er en garantist for lave ringepriser, enten du har mye på hjertet eller er mer kortfattet, sier Dyrnes.

Også Tele2 One har minstefakturering på 99 kroner måneden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere