RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telecomputing-avtaler til 21,5 mill.

Sist oppdatert:
TeleComputing og adm. direktør Jan Erik Larsen har fornyet driftsavtaler med to kunder, samt inngått driftsavtaler med tre nye kunder. Samlet estimert kontraktsverdi er 21,5 millioner kroner
To av kundene har fornyet sine kontrakter. Dette gjelder Norgesmøllene og Det Norske Oljeselskap (DNO). Begge har inngått nye driftsavtaler på 5-år og verdien er på er på 16,5 millioner kroner.

I tillegg til dette melder Telecomputing om kontraktsinngåelser med tre medlemmer av den landsdekkende Tools-kjeden på Nord-vestlandet. Samlet estimert kontraktsverdi er på 5 millioner over fem år.

- Fornøyde kunder har høy prioritet. Det endelige beviset på at vi har levd opp til kundens forventninger, får vi når kunder etter en flerårig avtale, velger - ikke bare å fornye - men å forlenge avtalen. Dette viser at kundene ser fordelen av å sette ut sin IT-drift til TeleComputing og at de verdsetter den kvalitet og stabilitet TeleComputing tilbyr. Samtidig er disse avtalefornyelsene et klart bevis på at vi kan ta ansvar for flere plattformer, og kan adressere større bedrifters behov. Vi setter stor pris på denne tillitserklæringen, skriver Jan Erik Larsen, konsernsjef i TeleComputing, i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere