RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telecomputing fornyer med Aktiv Kapital (Ny)

Sist oppdatert:
TeleComputing fornyer driftskontrakten med Aktiv Kapital. Kontrakten er på hele 14,5 kroner over tre år. Finansdirektør Svein Hov Skjelle sier at fornyelsesgraden til selskapet fortsatt er svært god
Leveransen omfatter Aktiv Kapitals virksomhet i Norge, Sverige, Finland og Danmark, og omfatter drift av standard kontorapplikasjoner og virksomhetskritiske applikasjoner. Kontrakten er på solide 14,5 millioner kroner over tre år.

- Aktiv Kapital har vokst kraftig, og vi har voks med dem, sier Skjelle i en kommentar til iMarkedet.

- Kan du si noe om fornyelsesgraden i kontrakter som går ut?

- Den er fortsatt veldig stor grad av fornyelse. De brukerundersøkelsene vi foretar jevnlig viser også at brukerne er fornøyde med våre løsninger, sier Skjelle til iMarkedet.

Langsiktig kunde

Aktiv Kapital har vært kunde i TeleComputing siden april 1999.

- At kontrakten nå fornyes for en lengre periode, tar vi som en tillitserklæring og et synlig bevis på TeleComputings evne til å levere kvalitet til konkurransedyktige betingelser, skriver Jan Erik Larsen, konsernsjef i TeleComputing, i en melding.

- TeleComputing er en seriøs leverandør som leverer høy grad av driftssikkerhet og som har løst våre spesielle utfordringer på en god og kostnadseffektiv måte, sier Per Øystein Tunheim, IT Prosjekt sjef i Aktiv Kapital.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere