RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telecomputing inngår avtale med IBM (Ny)

Sist oppdatert:
IBM og Jan Erik Larsens TeleComputing har inngått en samarbeidsavtale i Norden. Larsen sier til iMarkedet at IBM-avtalen kan hjelpe selskapet i nye markeder
IBM og TeleComputing har inngått en samarbeidsavtale i Norden. Avtalen omfatter samarbeid om salg og markedsføring, samt leveranser av løsninger og applikasjoner innen ASP og e-business on demand (eBOD) i alle segmenter som selskapene adresserer.

Konsernsjef Jan Erik Larsen sier til iMarkedet at det nordiske aspektet i avtalen kan hjelpe Telecomputing til nye kunder i Sverige. Han sier også at IBM er sterke i Danmark, men så langt er det ikke vedtatt noen satsing her. Videre sier han at IBMs kundebase består av en rekke markedssegmenter TeleComputing ikke er inne i. I dag konsenterer ASP-selskapet seg først og fremst om markedet for små- og mellomstore bedrifter. Samarbeidet med IBM kan også trekke Telecomputing inn hos de største bedriftene, mener han.

Hensikten er å utnytte de samarbeidende selskapers ressurser, kompetanse og ekspertise best mulig, med sikte på å oppnå økte markedsandeler i Norden, heter det i en melding. I en innledende fase vil selskapene etablere dedikerte team for gjennomføring av salgs- og markedsføringsaktiviteter, og deretter fordypes og utvides leveransesamarbeidet, heter det i meldingen.

- Med IBMs klare strategi rundt e-business on demand ser TeleComputing på IBM som en meget spennende partner. IBMs valg av oss er en viktig anerkjennelse av vårt tilbud og den posisjonen vi har bygget i Norden, sier konsernsjef Jan Erik Larsen i TeleComputing.

Både IBM og TeleComputing ser på samarbeidet som strategisk viktig for å utvikle et sterkt voksende e-business on demand markedet fremover.

iMarkedet kommer tilbake med mer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere