RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telecomputing-kontrakt med muligheter

Sist oppdatert:
Telecomputing og Svein Hov Skjelle inngår kontrakt med avdeling i Politi- og Justisdepartementet
TeleComputing har i konkurranse med tradisjonelle IT-systemintegratorer, vunnet en kontrakt med Sivilavdelingen i Politi- og Justisdepartementet. Virksomheten omfatter de tre enhetene Juridisk enhet, Konfliktrådet og Kommisjon for gjenopptagelse av straffesaker.

Kontrakten omfatter i første fase drift av standard kontorapplikasjoner og enkelte spesielle applikasjoner for virksomhetens drøyt 30 brukere i Oslo, men kan senere utvides til også å omfatte brukerne i de lokale avdelingene. Avtalen har en varighet på 3 år, heter det i en melding fra selskapet.

- Vi er svært fornøyd med at Sivilavdelingen i Politi- og Justisdepartementet velger TeleComputing som leverandør, og tar det som et synlig bevis på at våre sentraliserte IT-løsninger også passer bra for offentlig sektor, skriver Svein Hov Skjelle, konstituert konsernsjef i TeleComputing i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere