RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telefonstorm etter BB-slagsmål

Sist oppdatert:
TVNorge er blitt nedringt av tv-seere som vil gi sin støtte til Jessica Lindgren. Men Big Brother vil ha Jessica ut av huset.

(SIDE2:) Det var natt til mandag at Jessica Lindgren gikk til angrep på Muffe Bajraktarevic. Kjernen i konflikten skal være at hun har gått trøtt på at han nekter for at de to har et seksuelt forhold.

Produsentene reagerte på sammenstøtet, og etter et hastemøte mandag ble det besluttet å straffenominere Jessica til utstemmingen neste søndag. Dette er andre gangen hun blir straffenominert av BB-sjefene.

- Hun har også fått alkoholforbud inne i huset, og kan heller ikke stille til valg som hussjef, opplyser Ingerid Medhus i TVNorge til Side2.

  • Se bildene av opptrinnet nederst

Norske seere støtter Jessica

Jessica som er tidligere narkodømt , fortalte i går at hun ikke husker noe fra hendelsen, på grunn av et stort inntak av alkohol.

TVNorge mottok en storm av telefoner fra seerne etter hendelsen natt til mandag. Innringerne ville sympatisere Jessica, fordi de mener Muffe ikke er snill mot henne, opplyser Medhus.

- Men i kveldens program vil man se at det går opp for de andre i huset hva som egenlig skjedde mellom Jessica og Muffe.

Ga flere seere

Big Brother fattet nyhetens interesse i mandag formiddag da krangelen ble kjent. Dette ga seg utslag på seertallene som fikk et oppsving fra forrige uke. Mandag kveld var det 202.000 som fulgte programmet, mot 168.000 sist uke.

- Fikk livet ødelagt

Sammen med Jessica er det Muffe og Daniel som er nominert til neste utstemming. Sist uke var det norske Wenche Helle som røk ut - etter bare 14 dager i huset. I dag forteller hun hvordan alkoholinntaket ødelo for henne i Big Brother-huset.

- Jeg har ødelagt livet mitt. Nå må jeg begynne arbeidet med å bygge det opp igjen, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere