RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenor-allianse utvides

Sist oppdatert:
Mobil- og datatjenestealliansen Starmap har tatt inn tsjekkiske Eurotel som 11. medlem
Starmap Mobile Alliance, der Telenor er medlem, har fått den tsjekkiske operatøren Eurotel som nytt medlem. Alliansen består etter dette av 11 ledende og uavhengige operatører som kan tilby sømløse mobile tale- og datatjenester til over 53 millioner abonnenter.

- Starmap-alliansen har som mål å øke dekning og størrelse i viktige geografiske områder og gi økt verdi til sine kunder, heter det i en pressemelding fra Telenor.

Eurotel, den største tilbyderen av mobile tale- og datatjenester i Den Tsjekkiske Republikk, går inn i alliansen med de samme medlemsrettigheter som de øvrige ti medlemmene.

Det innebærer samarbeidet om roaming, anskaffelser, salg og markedsføring, samt utrulling av produkter og tjenester under varemerket Starmap Mobile Alliance.

Starmap Mobile Alliance har nå elleve medlemmer: Amena (Spania), Eurotel (Tsjekkia), O2 (Tyskland, Storbritannia og Irland), ONE (Østerrike), Pannon GSM (Ungarn), SONOFON (Danmark), sunrise (Sveits), Telenor Mobil (Norge) og Wind (Italia).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere